Шановні краяни!

Щиро вітаю вас з найвеличнішим святом для всіх християн світу – Воскресінням Христовим!

Великдень уособлює найсвятіші духовні цінності та прагнення, наповнює наші серця вірою і надією на здійснення найзаповітніших мрій і очікувань.

Кожен знаходить у цьому святі особливий зміст, співставляючи свої помисли і вчинки з високою християнською духовністю. Великдень пробуджує в нас прагнення бути добрішими і милосерднішими.

Нехай Боже благословення буде запорукою миру на нашій землі, духовного відродження нашої держави, додасть сили в усіх добрих справах, а життя стане світлішим і прекраснішим.

Відзначаючи перемогу життя над смертю, засилаю свої щирі сердечні вітання нашим воїнам, що на передовій, їхнім сім’ям, вимушено переселеним особам – кожному з вас бажаю радості життя та миру.

Бажаю всім доброго здоров’я, щастя і оптимізму на шляху важких випробувань сьогодення, спільно з вами прошу Божого благословення, і вірю, що єдність, заснована на віковічних християнських цінностях, і надалі згуртовуватиме нас на рідній батьківській землі.

Нехай передзвін Великодніх дзвонів наповнить життя кожного з вас світлом і радістю, додасть наснаги та енергії, благословить вас, ваші сім’ї і всю рідну Україну на мирне і достойне майбутнє!

Христос воскрес!

Воістину воскрес!

 

директор НПП «Синевир»,

депутат Закарпатської обласної ради

Дербак М. Ю.

Новини

ВСТАНОВЛЕНО НОВІ ВХІДНІ ЗНАКИ ДО НПП «СИНЕВИР»

Нещодавно на в’їздах до Вільшанського, Квасовецького, Синевирського та Остріцького ПНДВ Національного природного парку “Синевир” було реалізовано важливу ініціативу, спрямовану на підвищення обізнаності громадськості про територію природоохоронної установи, а саме встановлено вхідні знаки (стенди) з найменуванням парку до установ ПЗФ. Реалізація задуму пройшла за сприянням Франкфуртського зоологічного товариства (ФЗТ), яке забезпечило установи необхідними комплектуючими та розхідним […]

  • Без категорії

ЗБЕРЕЖЕМО ПЛАНЕТУ РАЗОМ…

Щороку 22 квітня мільйони людей у всьому світі вшановують Всесвітній день Землі. Цей день присвячений підвищенню уваги до проблеми забруднення довкілля, зниження біорізноманіття та інших проблем, пов’язаних із змінами клімату. До вшанування дня Землі та поширення інформації про екологічні проблеми, фахівці відділу еколого-освітньої роботи НПП «Синевир» цього дня провели із школяриками 1-4 класів Синевирського ліцею […]

  • Без категорії

НПП «СИНЕВИР” ЗАВЖДИ ГОТОВИЙ ДО СПІВПРАЦІ…

Вихованці Долинського обласного центру соціальної підтримки дітей та сімей «Теплий дім» Івано-Франківської обласної ради, (який з часу повномасштабної війни в Україні став прихистком для 20 діток із Донецької області) відвідали привабливі туристичні місця Національного природного парку «Синевир». Адміністрація парку дозволила вихованцям центру безоплатне відвідування цікавих для них локацій та об’єктів, а також забезпечила їм екскурсійний […]

  • Без категорії