У НПП «Синевир» триває планове навчання з питань охорони праці

 

Упродовж 04-07 квітня, у НПП «Синевир» проходить один із заходів, запланованих з метою дотримання безпечних та здорових умов праці – дистанційне онлайн-навчання із загальних питань охорони праці. Зустріч співробітників парку відбувається у дистанційному форматі з викладачами Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління, а також представниками Держпраці.

Таке навчання та перевірку знань з питань охорони праці пройдуть усі начальники ПНДВ та їх помічники, керівники підпорядкованих відділів апарату, керівники основних виробничих та технічних служб, які безпосередньо пов’язані з організацією безпечного ведення робіт. Зараз проходить навчання близько 60 працівників природоохоронної установи.

У ході проходження загального курсу з охорони праці акцентовано увагу на таких основних питаннях як: працеохоронному законодавстві в Україні, розслідуванні нещасних випадків на виробництві, електробезпеці, організації забезпечення протипожежних заходів, психологічних аспектах у воєнний час та ін.

 

Також йшлося про дотримання техніки безпеки, проведення інструктажів з охорони праці. Зосереджено увагу питанням профілактики професійних захворювань та цивільного захисту тощо.

За підсумками онлайн-навчання усі його учасники складуть іспити на знання та засвоєння матеріальної частини з прочитаних лекцій. За результатом успішного складання іспиту, учасники навчання отримають іменні сертифікати, посвідчення, які підтверджуватимуть проходження відповідного навчання.

Впевнені, що проведений захід додасть працівникам парку знань щодо особистої безпеки і здоров’я під час виконання будь-яких робіт, допоможе виконувати вимоги нормативно-правових актів з охорони праці, правила поводження з машинами, механізмами, устаткуванням та іншими засобами колективного та індивідуального захисту.

Новини

ВСТАНОВЛЕНО НОВІ ВХІДНІ ЗНАКИ ДО НПП «СИНЕВИР»

Нещодавно на в’їздах до Вільшанського, Квасовецького, Синевирського та Остріцького ПНДВ Національного природного парку “Синевир” було реалізовано важливу ініціативу, спрямовану на підвищення обізнаності громадськості про територію природоохоронної установи, а саме встановлено вхідні знаки (стенди) з найменуванням парку до установ ПЗФ. Реалізація задуму пройшла за сприянням Франкфуртського зоологічного товариства (ФЗТ), яке забезпечило установи необхідними комплектуючими та розхідним […]

  • Без категорії

ЗБЕРЕЖЕМО ПЛАНЕТУ РАЗОМ…

Щороку 22 квітня мільйони людей у всьому світі вшановують Всесвітній день Землі. Цей день присвячений підвищенню уваги до проблеми забруднення довкілля, зниження біорізноманіття та інших проблем, пов’язаних із змінами клімату. До вшанування дня Землі та поширення інформації про екологічні проблеми, фахівці відділу еколого-освітньої роботи НПП «Синевир» цього дня провели із школяриками 1-4 класів Синевирського ліцею […]

  • Без категорії

НПП «СИНЕВИР” ЗАВЖДИ ГОТОВИЙ ДО СПІВПРАЦІ…

Вихованці Долинського обласного центру соціальної підтримки дітей та сімей «Теплий дім» Івано-Франківської обласної ради, (який з часу повномасштабної війни в Україні став прихистком для 20 діток із Донецької області) відвідали привабливі туристичні місця Національного природного парку «Синевир». Адміністрація парку дозволила вихованцям центру безоплатне відвідування цікавих для них локацій та об’єктів, а також забезпечила їм екскурсійний […]

  • Без категорії