Для збору насіння, ми вибираємо тільки теплі і сонячні дні. Як годиться, збір проводимо після 12 години дня, коли на насінні рослин висохне вся роса. Отож, аби попити такого екочаю, розкрити і відчути його смак, листки потрібно правильно збирати, сушити й заферментовувати. Коли ж просто зірвати й заварити, як багато хто думає, – вийде лише несмачна трав`яна вода.
Чай із трав — це здорова альтернатива класичній каві та магазинному чаю, які через вміст кофеїну надмірно збуджують нервову систему та викликають звикання. А ще натуральні трав’яні чаї безпечні, бо вони не містять мікропластику, інгредієнти для них вирощені в екологічних умовах, а пакування — безвідходне.
– Насправді з вирощуванням чаю і збором його насіння усе досить складно, – зізнаються наші науковці. – Інакше його б садили та збирали всі!
Так як ця плантація – титанічна праця з гарним результатом – то наші працівники неабияк про неї дбають.